Boosta ditt Lymfsystem med Promenader!

15.02.2021

Äntligen börjar våren komma även till Norrland. Det är lite ljusare ute och solen värmer våra kinder. Underbart! 

Lymfpromenader har klart blivit en succé, så himla kul! Nu är det dags igen, men denna gång med Fasciaklinikerna Umeå. Denna gång kommer kursen och promenaderna att hållas på dagtid, så det blir ju fint för er som har möjlighet att komma ut på lunchen. 

En promenad kan göra skillnad, den ger dig frisk luft, ökade må-bra-hormoner, starkare hjärta och bättre koordination. Men vad är då Lymfpromenader?Lymfpromenader har blivit en omtyckt träningsform både för dig som promenerar men också för dig som joggar/springer/löper.Men är lymfsystemet så viktigt? Jo, absolut! Ett flöde i lymfan utan stopp är viktigt för en god hälsa. Lymfan är kroppens reningsverk, stärker immunförsvaret och bekämpar infektioner. Den tar dessutom bort döda celler, vätska och proteiner från kroppens vävnader.Lymfpromenader med övningar som öppnar upp lymfan passar inte bara dig med lymfödem! Promenaderna är mycket bra för dig som önskar att minska i volym runt armar, bröstrygg och hals. Effektivisera din träning för att få bort slaggprodukter snabbare. Minska svullnad och smärta i kroppen.
Kom och ta del av hur du kan göra dina promenader effektivare. Vi träffas 4 gånger 8/3+15/3+22/3+29/4 och du får med dig ett härligt program som du kan köra på egen hand.* Föredrag om lymfsystemet (träff 1) & genomgång av övningar (på samma ställe)
* Lugna rörelser samtidigt som vi går en promenad (träff 2)
* Fortsättning med promenaden tillsammans med rörelserna + utdelning av armband (träff 3)
* Sista gången kör vi promenad med rörelserna i högre tempo och dubbla gånger (träff 4)*Kostnad? 900 kr (ord.pris 1495 kr)
*Anmälan? Sker till umea@fasciaklinikerna.seTa med kläder efter väder eftersom vi är utomhus.
Begränsat antal platser & coronasäkert!