Fantastiska produkter från Norrland

24.10.2019

Ett litet med naggande gott sortiment av Föllinge Hälsoprodukter kommer att finnas på Livsenergi & Hälsa och så småningom i webbshopen. 

"Genom åren har både vår kunskap och tillgången på lämpliga och väl fungerande råvaror ökat vilket gör att vi nu kan presentera ett komplett produktsortiment som lever upp till dagens krav på kvalitet och miljöhänsyn.
Föllinge Hälsoprodukters ledord har sedan starten 1985 varit Harmoni, Balans och Skönhet. I alla våra val oavsett det handlar om råvaror, leverantörer eller våra produkters sammansättning strävar vi efter just detta. 
Inte för mycket, inte för lite utan just precis det perfekt rätta. Det kräver erfarenhet, känsla och inte minst respekt och hängivenhet för det vi håller på med. Den garanti vi ger dig är att vi dagligen arbetar med att försöka förfina, ytterligare förbättra och om nödvändigt ibland förändra delar av det vi gör. Allt för att vi ärligt skall kunna säga att vi tar ansvar för det vi gör och står för.

Det är inte bara den faktiska produkten och förpackningens kvalité som är viktig för oss utan vi är också mycket stolta över att finnas i den del av världen där vi fortfarande har frisk luft, rent vatten och bra miljö. Tack vare det kan vi erbjuda resten av världen våra förnämliga produkter."