Nytt år - nya utmaningar?

03.01.2019

Nytt år och nya utmaningar...

Usch vilken sliten klyscha, som mycket annat vid nytt år. Nytt liv, nya träningsmål, ny kostdiet, ny partner, fler resor osv. Många säger att det är skönt att lämna det gamla bakom sig och börja om på ny kula. Man kan självklart närsomhelst på året sätta upp nya mål och personlig utveckling.

Vad är det långsiktliga målet i livet just nu och hur skall man ta sig dit? En medveten handling börjar med en avsikt vilket i sig är ett mål. Själv sätter jag upp dagliga mål innan jag kliver upp ur sängen, jag frågar mig själv vilken min innersta önskan är för mig själv, nån jag håller av och för världen. Målen som sätts upp för dagen kan vara specifika eller allmänna. Vid sänggående funderar jag om jag genomfört mina uppsatta mål, om inte så accepterar jag detta utan ingående analys. Jag skriver också upp tre saker som jag känt tacksamhet över i min "Tacksamhetsbok"

Hur gör du kring det nya året och nya utmaningar, är du som klyschan som stryker ett sträck 31 december och börjar på ny kula 1 januari?