Tisdag 23 juni

23.06.2020

Attraktionslagen är den mest omtalade och kända naturlag som finns. Du lever ständigt med denna lag omsluten omkring dig. Varje individ har ett eget partnerskap med denna lag, du skapar ditt liv genom attraktion, så även jag. Du använder lagen genom att sända ut de tankar och känslor som du har i Universum och de kommer tillbaka till dig. Det betyder att du drar till dig personer, händelser och saker som har samma frekvens (enerignivå/vibration) som du. Om du känner oro drar du till dig oro, känner du stress drar du till dig stress, känner du ångest drar du till dig ångest. 

Om du är uppfylld med positiv energi drar du till dig positiva saker, händelser och situationer. Det är dock viktigt att dina innersta övertygelser, vanor, tankar etc verkligen är sanningen, så du inte lurar dig själv genom att säga att du är positiv utan att du egentligen inte är det. Du kan alltid börja i liten skala för att ändra dina tankar och känslor för att förändra din attraktion. 

För att manifestera det du vill i livet krävs det att du känner, tror och lever efter dina önskemål. Säg istället för jag önskar eller jag vill vara - JAG HAR ELLER JAG ÄR!

Lyssna inte på personer som tycker du drömmer för stort eller är negativa i sitt sinne. Du måste också ge tillit till att det du manifesterar kommer att komma in i ditt liv. 

"Tålamod är fiskarens bästa vän" 

/Namaste