Chakrabehandling & aurastrykning


Holistisk chakrabalansering

Chakrabalansering är ett av det viktigaste vi kan göra för att uppnå balanserande charkran som de endokrina körtlarna styrs av och därmed uppnå en fungerande fysisk kropp, harmoniska känslor och balanserade tankar. En behandling tar cirka 40 min + 10 min (efterföljande samtal) och du ligger bekvämt på en brits med filt om du vill, det är vanligt att börja frysa lite under behandlingen. Det kan vara bra med bekväma kläder, men är inget måste. Under behandlingen pratar vi inte, så har du funderingar så tar vi det innan och efteråt samtalar vi om eventuella obalanser och upplevelser. Alla upplever behandlingen olika, men för dom flesta upplevs det varm och behagligt och det är lätt att man somnar eller blir djupt avslappnad.

Pris: 670 kr

Chakraläkning (healing)

Energi kanaliseras för att hela och balansera energikroppen samt klippa negativa bindningar som man kan ha till personer, platser och omständigheter i tidigare generationer. Olika besvär berättar när något är i obalans i chakrasystemet. Den fysiska manifestationen av en obalans i energierna kommer att bli synlig någonstans i kroppen. Under behandlingen jobbar jag med att stärka och balansera dina chakran efter det klassiska 7-chakrasystemet. Du ligger klädd (gärna mjuka och behagliga kläder) på en brits i avslappnande former. Först på rygg och sedan på mage. En behandling tar cirka 40 min + 10 min (efterföljande samtal)

Pris: 640 kr

Aurastrykning 

Auraavstrykning kan göras varje dag på både barn (vi utför inga behandlingar på barn under 8 år) och vuxna. Den harmoniserar, balanserar och healar den fysiska kroppens aura. Vid denna korta men intensiva behandling sitter klienten på en stol. Först görs strykning av tankeauran, sedan känsloauran och sist eteriska auran. Känsloreaktioner kan uppstå, det är viktigt att vara kvar i sina känslor. Behandlaren finns kvar som stöd under hela processen. Behandlingen tar ca 30 minuter inkl. efterföljande samtal.

Pris: 320 kr


Vill du boka en chakra- och eller aurabehandling?