ReikiKlassisk Japansk Reiki

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet - en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. Reiki är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe. Behandlingen tar ungefär 60 min + 10 min (efterföljande återkoppling och samtal).

Pris: 670 kr

Klassisk Japansk Reiki - Distans

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet - en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. Reiki är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe. Vid distans sker behandlingen i klientens hem eller annat ställe som är lugnt och tryggt. Det fungerar nästan på samma sätt som vid en fysisk behandling. Vi sätter en intention kring denna behandling och tar ca 30 minuter att genomföra, men jag rekommenderar att man sitter eller ligger kvar i denna fantastiska energi i 20 minuter extra.  Ett samtal genomförs efteråt som vanligt, jag ringer upp dig.

Pris: 500 kr

ReikiMassage

Denna massage berör både känslor och minnen i kroppen som skapat spänningar. Massagen läker på alla nivåer genom energiöverföring och ger en avslappning som är harmonisk. En behandling tar cirka 60 + 10 minuter (återkoppling efter) och du ligger bekvämt på en brits med filt om du vill, det är vanlig att börja frysa lite under en behandling. Behandlingen inleds med 5 minuters energiöverföring och avslappning. Vid helkroppsmassage har du endast underkläder på dig. Under behandlingen pratar vi inte, har du funderingar så tar vi det innan behandlingen och efteråt samtalar vi om eventuella obalanser och upplevelser. Alla upplever behandlingen olika, men för dom flesta upplevs det varmt och behagligt, det är lätt att man somnar eller blir djupt avslappnad. Vid vanlig massage tillförs ingen energi, det är därför Reiki-massagen blir så kraftfull. Det finns för närvarande tre olika behandlingar. Massage - ansikte, massage - helkropp & massage - nacke o rygg.

Pris: helkropp 770 kr, ansikte 410 kr, nacke och rygg 530 kr


Skriv din text här ...

Vill du boka en Reikibehandling?