Andligt/Spirituellt


Reiki på distans

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet - en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. Reiki är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe. Vid distans sker behandlingen i klientens hem eller annat ställe som är lugnt och tryggt. Det fungerar nästan på samma sätt som vid en fysisk behandling. Vi sätter en intention kring denna behandling och tar ca 20 minuter att genomföra. Ett samtal genomförs efteråt som vanligt.

Denna behandling finns ej på Bokadirekt, hör av dig till oss om du vill boka behandlingen!


Aurastrykning

Auraavstrykning kan göras varje dag på både barn och vuxna. Den harmoniserar, balanserar och healar den fysiska kroppens aura. Vid denna korta men intensiva behandling sitter klienten på en stol. Först görs strykning av tankeauran, sedan känsloauran och sist eteriska auran. Känsloreaktioner kan uppstå, det är viktigt att vara kvar i sina känslor. Behandlaren finns kvar som stöd under hela processen.


Änglaläsning

Låt änglarna ge dig klarhet i dina frågor, stora som små. Ta del av positiva budskap, råd och stärkande vägledning som du behöver här och nu. En änglaläsning syftar till att du skall uppnå din fulla potential, genom motivation och uppmuntran på din personliga resa. Har du funderingar kring kärlek, hälsa, arbete eller livsväg? Då ska änglarna uppmuntra och hjälpa dig att se din situation klarare och ge dig vägledning. Vad som händer sedan beror på vad du själv väljer att göra. Änglarna vill att du skall uppnå ditt bästa jag, så även din livsväg. Livsenergi & Hälsa jobbar med änglakort som ger en klar och tydlig vägledning från änglarna. Du kan ställa upp till 5 frågor. Har du inga specifika frågor du vill fråga om, får du ändå hjälp från änglarna för att tydliggöra vad som är på gång just nu i livet. Hur går det till? Denna tjänst sker på distans. Du bokar en tid för änglaläsning. Skriver dina frågor i kommentarsfältet. Budskap, råd, vägledning och uppmuntran från änglarna skrivs ner och mailas till dig inom 2 dygn. Ibland kan väntetiden vara upp till 5 dygn beroende på förfrågan.

Denna behandling finns ej på Bokadirekt, hör av dig till oss om du vill boka behandlingen!


Tidigare liv - avläsning

Denna behandling finns ej på Bokadirekt, hör av dig till oss om du vill boka behandlingen!


Tarotläggning

Denna behandling finns ej på Bokadirekt, hör av dig till oss om du vill boka behandlingen!