Fasciabehandling

På Fasciaklinikerna arbetar vi med Swedish Fascia Vibes, en världsledande fasciabehandling som ökar rörlighet & avslappning, förbättrar cirkulation & ökar vätskeflödet De senaste årens forskning visar att Fascia har mycket större betydelse för hälsa, värk och smärta än vi tidigare trott.

Fascia är ett nätverk av bindväv, utan början och slut, som omsluter allt i hela kroppen, från muskler och skelett, till organ och celler.  Fascian står för mer än en tredjedel av rörelseapparaten, här sitter de flesta av våra smärtreceptorer och nästan all kommunikation i kroppen går via fasican.

Om fascian blir skadad, klibbar ihop eller blir inflammerad får vi ont, svårt att röra på oss och vår förmåga att återhämta oss blir sämre. Fascia påverkas bl.a. av ålder, genotyp, sjukdomar, medicinering, kost, social stress, sömn, luftföroreningar och psykologisk stress.

Man skulle kunna argumentera för att alla som lever en modern livsstil med stillasittande arbete och näringsfattig mat skulle må bra av regelbunden fasciabehandling.

Har du problem med ryggont, stelhet, tennisarmbåge, frozen shoulder, hälsporre, ländryggsvärk, huvudvärk, m.m?

Då skall du prova den populära behandlingen av fascia!


Vill du boka en behandling?