Företagserbjudande

Kroppsbehandlingar

Fasciabehandling, ReikiMassage eller "vanlig" massage på jobbet, är en investering för ert företag och era anställda. Genom friskvård som är hälsofrämjande och förebyggande för personalen ökar effektiviteten, välmåendet och harmonin på arbetet. Sjukskrivningarna ökar i rasande takt i dagens Sverige och vår utmaning är att hitta lösningar i samverkan. En del i samverkan kan vara behandlingar på arbetsplatsen som ges regelbundet för att lindra och förebygga problem i den fysiska, emotionella och mentala kroppen. Behandlingen verkar också avstressande, avkopplande och den anställde får 30-60 minuters återhämtning.

Jag kommer gärna till er arbetsplats och utför behandlingar. Jag erbjuder företag att regelbundet abonnera på mina tjänster/behandlingar. Har ni ett rum över där jag kan hålla till, så fixar jag utrustning, planering, administration och uppföljning. Jag är fasciaspecialist, reikiutövare, kroppsterapeut, certifierad handledare vid sorgbearbetning, stresshanteringscoach inom ACT & YinYoga lärare.

OBS! Kroppsbehandlingar är avdragsgillt för arbetsgivare och skattefritt för den anställde.

Föredrag/Föreläsningar

Att boka in en inspirationsföreläsning är ett enkelt och ofta mycket värdefullt sätt att utmana och motivera dig själv och dina medarbetare att tänka på hälsan och arbeta på nya sätt. Från en inspirationsföreläsning med en erfaren och förtroendeingivande föreläsare får man med sig nya insikter och kunskaper som hjälper en att ta både sig själv och sin verksamhet vidare till nya nivåer

Hör av er för offert och diskussion kring upplägg

Sensing YinYoga/Sensing på stol

Stillasittande, ensidiga positioner och monotona arbetsuppgifter påverkar våra kroppar negativt med bland annat trötthet, värk och skador. Dessa besvär går att förebygga genom att ta regelbundna pauser och göra kontorsyoga/Yoga på stol till en rutin. Några minuter med enkla övningar ett par gånger om dagen kan göra stor skillnad för ditt välmående!

Livsenergi & Hälsa erbjuder företag vägledning i form av yoga-, mindfulness- och träningsklasser och föreläsningar på plats på arbetsplatsen. Vi kommer gärna till er och utifrån ert behov skräddarsyr vi era önskemål.

Eftersom yoga och meditation är friskvård, kan ni utnyttja detta som en avdragsgill och skattefri kostnad.

Hör av er för offert och diskussion kring upplägg

Sjuksköterska/Företagssköterska

Att hyra in mig är ett mycket kostnadseffektivt sätt att sköta bemanningen vid produktionstoppar, semesterledighet, föräldraledighet och sjukfrånvaro. Här kan ni välja att ta in mig som sjuksköterska på timbasis och bara betala för den tid då jag arbetar och på så sätt få en bättre översikt över kostnaderna. Ni kontaktar mig och beskriver ert behov av bemanning sedan tar vi beslut om vad som passar bäst för samtliga parter.

Kontakta mig redan idag för ert behov