Företagserbjudande

Företagsbehandlingar 

ReikiMassage, Klassisk Reiki på jobbet, är en investering för ert företag och era anställda. Genom friskvård som är hälsofrämjande och förebyggande för personalen ökar effektiviteten, välmåendet och harmonin på arbetet. Sjukskrivningarna ökar i rasande takt i dagens Sverige och vår utmaning är att hitta lösningar i samverkan. En del i samverkan kan vara behandlingar på arbetsplatsen som ges regelbundet för att lindra och förebygga problem i den fysiska, emotionella och mentala kroppen. Behandlingen verkar också avstressande, avkopplande och den anställde får 1 timmes återhämtning. 

Jag kommer gärna till er arbetsplats och utför behandlingar. Jag erbjuder företag att regelbundet abonnera på mina tjänster/behandlingar. Har ni ett rum över där jag kan hålla till, så fixar jag utrustning, planering, administration och uppföljning. Jag är Reikiutövare och Certifierad handledare vid sorgbearbetning. 

OBS! Massage är avdragsgillt för arbetsgivare och skattefritt för den anställde. 

Föredrag - Det är aldrig för sent att må lite bättre

Livet går vidare. Tänkt positivt. Släpp taget. Klyschorna kring sorg är ofta många, men sällan till någon hjälp. Vi får lära oss mycket om hur vi skaffar oss saker, men förvånansvärt lite om hur vi kan hantera förluster och förändringar. 

Bristande kunskap om hur vi kan bearbeta våra sorger och förluster leder ofta till betydande svårigheter för den drabbade - oavsett om det handlar om separationer, omorganisationer, konflikter, död, ovänskap, sjukdom eller andra förluster. 

Det är aldrig för sent att må lite bättre - är ett 60 minuters föredrag som ger er inblick i ämnet sorg - och om hur ni kan hantera förluster och förändringar. 

Under föredraget får ni veta mer om:

  • Förluster som orsakar sorg
  • Sorg och vanliga sorgereaktioner
  • Myter om sorg
  • Tillfälliga lättnader
  • Hur ni möter människor i sorg 


Föredrag - Att sitta lugnt i båten när vågorna går höga
Kontakta mig för offert

Reiki som friskvård

Reiki är godkänd som rehabiliterande friskvård av Skatteverket. Det innebär att om dina anställda har "friskvårdspeng" på jobbet kan dom använda den till Reikibehandlingar. För dig som är arbetsgivare innebär det att Reikibehandlingarna är avdragsgilla på samma sätt som exempelvis massage.

Många har idag en stressig och ohälsosam livssituation, både på jobbet och på fritiden, med spänningar och värk i rygg och axlar, musarm, känsla av att inte räcka till och så vidare. Mentala spänningar sätter sig ofta också fysiskt i kroppen på olika sätt.

Reiki ger djup avslappning som leder till att man kan lösa upp spänningar, både fysiskt och mentalt. Kroppen och psyket får då möjlighet att återhämta sig och använda sin energi på rätt sätt och läka sig själv. Tankar och känslor får en chans att komma upp till ytan, så att man sedan kan släppa taget om dem.

Kontakta mig för mer information kring friskvård & Reiki

Sjuksköterska 

Att hyra in mig är ett mycket kostnadseffektivt sätt att sköta bemanningen vid produktionstoppar, semesterledighet, föräldraledighet och sjukfrånvaro. Här kan ni välja att ta in mig som sjuksköterska på timbasis och bara betala för den tid då jag arbetar och på så sätt få en bättre översikt över kostnaderna. Ni kontaktar mig och beskriver ert behov av bemanning sedan tar vi beslut om vad som passar bäst för samtliga parter. 

Kontakta mig redan idag för ert behov