Djurens Hälsa


Reiki på djur

Djur känner instinktivt av mera energier än vi människor och är mera mottagliga för Reiki och behöver inte lika långa behandlingar som vi människor. Att ge Reiki till djur sker på djurets villkor, det är inte alltid det fungerar med handpåläggning, det kan fungera med att bara hålla händerna en bit från kroppen. När djuret upplever sig fått tillräckligt med Reiki brukar dom gå iväg och man ser att djuret är nöjd.

Reiki är avstressande och ger djup avslappning för djur precis som för människor, lindrar smärta, stimulerar nervsystemet och främjar blod- och energicirkulationen i kroppen och påskyndar därför läkning av såväl sårskador som hälta, sträckningar och muskelbristningar. Reiki ersätter inte veterinärvård, är djuret sjuk är det veterinär som skall tillkallas. Det är du som djurägare som ansvarar för att ditt djur får den veterinärvård som den behöver!

Denna behandling finns ej på Bokadirekt, hör av dig till oss om du vill boka behandlingen!


Djurkommunikation

Djur kommunicerar hela tiden och skickar oss signaler, men det kan vara svårt för oss människor att förstå dessa. Genom en djuravläsning kan du får reda på hur ditt husdjur mår och tillsammans genom vägledning få en bättre relation. Jag läser av djurets energier och djuret "pratar" med mig genom telepati och bilder. På så sätt kan jag tolka och förmedla den information som jag får till mig från djuret till dig som ägare. Jag diagnostiserar inga sjukdomstillstånd, så har ni starka misstankar till sjukdom så kontaktas närmaste veterinär! Din bokade tid avser ett telefonsamtal där jag ringer upp dig och sedan gör djuravläsningen. Min avläsning kommer sedan till dig via ett mail. Jag utför alla djuravläsningar på distans.

Denna behandling finns ej på Bokadirekt, hör av dig till oss om du vill boka behandlingen!

Skriv din text här ...