Om oss

Vi använder oss av ett holistiskt synsätt som tittar på hela människan, inte bara på symptom och vi strävar alltid att ge kroppen möjlighet till självläkande 

Therese Samuelsson

FasciaTerapeut, ThermoGraf, EnergiTerapeut, KroppsTerapeut, Lymfflödesproffs, Esoterisk rådgivare, Djurkommunikatör, Certifierad Handledare vid Sorgbearbetning, ACT-TerapeutSamtalspartner, Innovatör & Föreläsare

Jag är en okomplicerad djupt rotad västerbottning. Min ålder saknar betydelse, det är bara en siffra. Mitt hjärta finns på Grågårda i lantliga Röbäck som ligger cirka 4 km från Umeå centrum, en oas med vacker natur mitt livets rörelse och händelser.  Min familj betyder väldigt mycket för min själv och våra hundar Loka & Zelma, likaså. 

Jag har alltid fascinerats över människors möte och samtalets kärna. Att få ta del av människors tankar, känslor och därigenom ge vägledning och stöttning i livets svåra terräng är något som jag brinner för. Jag är en god lyssnare och skapar trygga kontakter - jag tror nämligen på människans egna förmåga att läka ett brustet hjärta och en trasig själ. 

Din kropp är inga delar utan allt sitter ihop. Du är kroppen utan varken början eller slut. Du är allt med helheten, du är pusselbiten som behövs för mig, för dig och för alla andra i universum. Jag önskar alla människor behandlingar för ett bättre välmående och hälsa. Det kan vara fysiska, mentala eller emotionella. 

Jag lever efter livsprinciperna: enkelhet, närvaro, ödmjukhet & massor av kärlek 

Varmt välkommen till mig och Livsenergi & Hälsa!