Om mig

Therese Samuelsson

EnergiTerapeut, KroppsTerapeut, LymfTerapeut, Esoterisk rådgivare, Djurkommunikatör, Certifierad Handledare vid Sorgbearbetning, ACT-TerapeutSamtalspartner, Innovatör & Föreläsare

Jag är en okomplicerad djupt rotad västerbottning. Min ålder saknar betydelse, det är bara en siffra. Mitt hjärta finns på Grågårda i lantliga Röbäck som ligger cirka 4 km från Umeå centrum, en oas med vacker natur mitt livets rörelse och händelser.  Min familj betyder väldigt mycket för min själv och våra hundar Loka, Zelma och Ronja, likaså. 

Jag har alltid fascinerats över människors möte och samtalets kärna. Att få ta del av människors tankar, känslor och därigenom ge vägledning och stöttning i livets svåra terräng är något som jag brinner för. Jag är en god lyssnare och skapar trygga kontakter - jag tror nämligen på människans egna förmåga att läka ett brustet hjärta och en trasig själ. 

Under många år har jag fått budskap om att jag ska jobba med mina händer, att kunskapen och kraften finns inom mig, men jag nonchalerade budskapen och livet tuffade vidare. En dag när livet tog en enorm vändning som jag absolut inte var beredd på, började jag en kurs i Reiki. Känslan var kraftfull, stor, svårförståelig och ändlös. Jag önskar alla människor denna fantastiska behandling för ett bättre välmående och hälsa.  

Jag lever efter livsprinciperna: enkelhet, närvaro, ödmjukhet & massor av kärlek 

Varmt välkommen till mig och Livsenergi & Hälsa!